Méhecske csoport

A Méhecske csoportban szem előtt tartjuk, hogy gyermekeink fő tevékenysége a játék, ezért igyekszünk biztosítani számukra, hogy ehhez minden feltétel adott legyen. Csoport szobánk kényelmes, hangulatos és barátságosan kialakított, ahol minden gyermek jól érzi magát. A napi játékos tevékenységek mellett, amely az ismeretek átadását szolgálja, különböző élményszerző programokat biztosítunk.
A csoportunkba járó gyerekek egyenlő eséllyel indulnak a fejlődés útján. Minden gyermek más, és minden gyermek lelkéhez megtaláljuk a hozzá vezető utat.  Nagy hangsúlyt fektetünk a nagycsoportosok iskolára való felkészítésére. Napi szinten alkalmazzuk a fejlesztő játékokat. Kooperatív játékokban rendszeresen van alkalmuk részt venni. 
Napirendünkből nem hiányozhat a napi két mese. A hűvösebb hónapokban, preventív jelleggel igyekszünk rendszeresen biztosítani a só-homokozó adta jótékony hatást.
 
Igyekszünk jó közösséget kialakítani, ahol megünnepeljük egymás szülinapját. Decemberben adventi naptárat kezdünk nyitogatni, ahol minden gyerek kis meglepetésben részesül.

Évek óta a Méhecske csoportunk rendezi meg a Szív világnapjáról, az Állatok világnapjáról a Maci napról való megemlékezést. Tavasszal a mi csoportunk biztosítja minden óvodásnak a közlekedési hét adta élményeket.
 
Monyók Erzsébet

Monyók Erzsébet

Az Intézmény igazgatója
Óvoda-pedagógus
Kander Margit

Kander Margit

Óvoda-pedagógus
Széchy Veronika

Széchy Veronika

Pedagógiai asszisztens
Csehi Jánosné

Csehi Jánosné

Dajka

Galéria