Anyák napja

Föld napja - virágültetés

Húsvétra hangolódva

A Víz világnapja

Nemzeti ünnepünk, március 15-e.

"Itt a farsang,   áll a bál..."

Várjuk a tavaszt!
Ez a tél nem volt túl goromba legény. Még a hóbatyuját is elfelejtette megrázni.
Nehogy eszébe jusson most kimérgelődnie magát, ezért az óvodások mindenféle zajkeltő eszközökkel felszerelkezve elindultak, hogy elűzzék a telet.
Az Oltalom Szeretetszolgálat Munkatársai az elmúlt évekhez hasonlóan most is szeretettel vártak bennünket a télűző Kiszebáb égetésre. Amíg égett a Kisze, a gyerekek mondókákkal, versekkel, csúfolókkal próbálták menésre bírni télúrfit. Utána nagyon finom kókuszgolyóval, szörppel lettek a kis télűzők megvendégelve. No meg egy hatalmasat játszhattak az Intézmény vadonatúj játszóterén. A gyerekek nevében köszönjük szépen!
Tanultunk a felelős
kutyatartásról
Megemlékezés a
Doni Hősökről
A LEGO-ban jártunk
Karácsonyi
Ünnepségeink
Mikulás
Márton nap
A szív napja

FaliújságHírek, események

dgys_gyik_kreativ_16_9 1

Médiahasználat és szenvedélybetegségek

2024.02.27.

Magyarország Digitális Gyermekvédelmi Stratégiája a szülőknek, családoknak szóló tájékoztató anyaga a problémás médiahasználat, túlhasználat és a függőség felismerésével, az online tevékenységek figyelemmel kísérésével és a túlhasználattal kapcsolatos problémák megelőzésével kapcsolatban tájékoztat, ad tanácsot. További öt témakörben elérhető tájékoztató: https://digitalisgyermekvedelem.hu/tajekoztatok

Megnézem
u7tyipxuchwqa3tg27s6hcrqxsvyopmxkf6jqdxs

Tartalomszabályozás, gyermekek védelme az online térben

2024.01.16.

Magyarország Digitális Gyermekvédelmi Stratégiája a szülőknek, családoknak szóló tájékoztató anyaga a gyermekek életkorának megfelelő tartalomszűréssel, a korhatár-besorolás fontosságával, az életkornak megfelelő platformokra történő regisztrációval, valamint a szabályok és a gyermekkel folytatott párbeszéd egyensúlyával kapcsolatban szolgál tanácsokkal. További öt témakörben elérhető tájékoztató:

Megnézem
12